Thermex Silent 200 CRZ Scandic

200.34.3303.2

Thermex våtromsvifte Silent 300 CHRZ er en pålitelig og effektiv vifte spesialdesignet for å forbedre luftkvaliteten og eliminere fuktighet og lukt på badet ditt.

Tilvalg
Vennligst velg en variant!

Thermex baderomsvifte Silent 300 CRHZ er en pålitelig og effektiv vifte spesialdesignet for å forbedre luftkvaliteten og eliminere fuktighet og lukt på badet ditt. Med sin stillegående teknologi er denne viften den perfekte løsningen for å opprettholde en frisk og sunn atmosfære på badet ditt uten å forstyrre roen og avslapningen.

Silent 300 CRHZ er utstyrt med en kraftig motor som sikrer høy ytelse og en optimal luftstrøm på opptil 280 m3/t. Med sin justerbare timerfunksjon kan du enkelt stille inn når viften skal slås av og på, noe som gjør det enkelt å tilpasse den til dine behov.

En annen fordel med Silent 300 CRHZ er dens lette og elegante design, som passer perfekt til enhver baderomsinnredning. Denne viften er også enkel å installere og vedlikeholde, noe som gjør den til den ideelle løsningen for både private hjem og offentlige bygninger.

Skap et sunt og behagelig miljø på badet ditt med vår baderomsvifte med hygrostat. Denne viften er spesialdesignet for å regulere fuktigheten på badet ditt og kan enkelt tilpasses dine behov. Med en innebygd hygrostat, som automatisk justerer ventilasjonen etter luftfuktighetsnivået i rommet, kan du sørge for at badet ditt alltid er tørt og friskt.

Thermex baderomsvifte Silent 300 CRHZ er en pålitelig, stilig og effektiv måte å forbedre luftkvaliteten på badet ditt. Med sin stillegående teknologi og kraftige ytelse er denne viften den perfekte løsningen for å skape en sunn og komfortabel atmosfære på badet ditt.

Spesifikasjoner

Energiforbruk [W]
29
Airflow at 0 Pa [m3/t]
280
IP code
IP45
Betjening
Ingen
Materiale
Plastik

Vindstop

Vindstopp sikrer at det ikke kommer trekk når produktet ikke er i drift. Det er et enkelt spjeld som åpner når produktet slås på og slipper ikke kald luft inn når produktet er slåt av.

Fugtsensor

Fuktighets sensoren er en smart funksjon som gjør at produktet starter automatisk når luftfuktigheten (relativ fuktighet) i rommet er høy. På samme måte slår den seg av igjen når ønsket luftfuktighet er nådd.

Eftersug

Med ettersugs funksjonen fortsetter produktet å suge i en kort periode etter at du normalt ville ha slått den av. På denne måten er du sikker på at al matos kommer ut eller blir fanget av kullfilter og huset er bra ventilert. Dette er med på å sikre et godt inne klima.

Spesifikasjoner

Energiforbruk [W]
29
Airflow at 0 Pa [m3/t]
280
IP code
IP45
Betjening
Ingen
Materiale
Plastik

Mål og vekt

Maks bredde [mm]
214
Maks dybde [mm]
149
Maks høyde [mm]
214
Aftræksdimension (mm)
Ø150
Emballasjebredde [mm]
240
Emballasjedybde [mm]
240
Emballasjehøyde [mm]
150
Nettovekt [kg]
0,6
Bruttovekt [kg]
0,65

Funksjoner

Betjening
Ingen
Timer function
Ja
Fugtsensor
Ja

Tekniske spesifikasjoner

Energiforbruk [W]
29
Strømforsyning [V]
230
IP code
IP45
Airflow at 0 Pa [m3/t]
280
Maks. Lydtrykk ved 3 meter [dB(A)]
32
SEL-value
0

Øvrige spesifikasjoner

EAN
8413893205032
Farge
Hvit
Farge (RAL)
0
Materiale
Plastik
Fan speed [rpm]
1700

Her finner du alle dokumenter som er relevante for dette produktet

Produktinfo

Kapacitet

Monteringsveiledning

Skisse/Måltegning