Sentral fellesavtrekks ventilasjon hette

 

Finn den riktige Thermex hetten for sentral fellesavtrekk ventilasjon

Hette for sentralventilasjon med fellesavtrekk

 

I løpet av de siste rundt sytti årene har hetter og ventilatorer utviklet seg eksplosivt, og er den dag i dag en fast integrert del av de fleste moderne kjøkken. Men hvor hetter tidligere nesten bare var forbeholdt kjøkken i større hus med mulighet for utblåsning til det fri, vil du nå enkelt kunne bestille en hette som kan passe inn i selv det minste leilighets kjøkkenet.

 

Du kan for eksempel velge en avtrekkshette som sender matosen gjennom et aktivt kullfilter og tilbake inn i boligen. Eller du kan gå for en av de nyere modellene i hetter som kan kobles til eiendommens sentrale fellesavtrekk.

Hvorfor velge en hette til sentral ventilasjon med fellesavtrekk?

 

Det er mange fordeler forbundet med å velge en hette som kan kobles til sentral ventilasjon – i hvert fall hvis du bor i en leilighet som ligger i en blokk leilighet. Når du velger en sentral ventilasjonshette vil du kunne benytte eiendommens eget ventilasjons anlegg.

Denne modellen er et åpenbart alternativ til den tradisjonelle modellen, som innebærer tilkobling til egen avtrekkskanal. Dette er ikke alltid mulig i en leilighet. Og hvis du ikke er interessert i en vifte med kullfilter for resirkulering, som må skiftes eller rengjøres ofte, er det lurt å undersøke muligheten for å koble til sentral ventilasjon.

Hvis eiendommen din tilbyr dette alternativet, er det mange fordeler å hente. Din avtrekkshette skal blant annet ikke være utstyrt med motor når du kobler den til eiendommens ventilasjon sanlegg. Dette gjør at du blir helt kvitt støyen fra en motoren i leilighetens kjøkken.

Du får et særdeles effektivt utsug av matos fra kjøkkenet. Din hette for sentral ventilasjon kan betjenes akkurat som en vanlig hette med egen motor. Og når hetten er kobles til eiendommens sentrale fellesavtrekk sparer du enda strøm.

Thermex Central Line – hette med tilkobling til sentralt sug

 

Thermex er i stand til å levere et bredt utvalg av hetter som kan kobles til sentral ventilasjon i moderne eiendommer med fellesavtrekk. Thermex har i flere tiår levert top-of-line avtrekkshetter og lignende enheter til norske kjøkkener, og har alltid vært langt fremme når det gjelder teknologi for moderne husholdninger.

 

Med en Thermex hette er du sikret et solidt kvalitets produkt. Alle hetter fra Thermex  produktkatalog holder seg en utrolig høy kvalitetsstandard, og er kjent for sitt vakre design og strømlinje formede profil samt sine effektive og stillegående motorer.

Hos Thermex vil du alltid kunne finne en avtrekkshette som matcher dine preferanser og planløsningen på kjøkkenet ditt. Dette gjelder uansett om du er på markedet for en vegg- eller fritthengende hette, eller om du er på jakt etter en hette som kan integreres i taket, i benkeplaten, eller i overskapet over platetoppene dine.

Thermex er selvfølgelig også leveringsdyktige på sentral ventilasjons hetter til fellesavtrekk, disse finnes i Thermex Central Line-serien. Denne serien går på tvers av hettetyper, derfor kan du få fritthengende samt veggmonterte eller integrerte Thermex-hetter med tilkobling til sentral ventilasjon. Og flere av disse modellene kan også kobles til varme gjenvinningssystemer, for den ultimative energi besparelse.

Thermex AIRGRIP – en hette for fremtiden

 

Blant de absolutte flaggskipene innen for integrerte hetter finner du AIRGRIP. AIRGRIP fra Thermex briljerer med et konveks design som gir hetten en økt sugeflate. Dette gjør at enda større mengder fett, damp og partikler fra matlagingen kan suges opp i hetten, hvor det patenterte systemet med Vortex-reflektorer gir ekstra sugekraft.

AIRGRIP hetten kan enkelt integreres i overskapet, og tar ikke mye plass her. Denne hetten er ideell på et kjøkken hvor plassen ikke er stor - for eksempel i leiligheter. Og siden Thermex AIRGRIP også kan kobles til sentral ventilasjon med fellesavtrekk, får du mye sugekraft for pengene.

Thermex AIRGRIP, som Thermex andre modeller, betjenes enkelt ved hjelp av et brukervennlig og intuitivt frontpanel. Den innebygde trigger/switch utløser automatisk byggets ventilasjons anlegg for økt ventilasjon. Du kan bestille din Thermex AIRGRIP i enten sort, hvitlakkert eller rustfritt stål, slik at hetten vil matche resten av kjøkkenets innredning. Og siden Vortex reflektorene beskrevet ovenfor er plassert på under siden av hetten, vil den ikke ta opp unødvendig plass i overskapet ditt.

Vegghengte hetter, sentralventilasjon med fellesavtrekk.

 

Foretrekker du en veggmontert hette fremfor en skapintegrert type, kan Thermex tilby to modeller, nemlig AIR-TECH II og CENTRAL 787. AIR-TECH II er den veggmonterte versjonen av AIRSLIM beskrevet ovenfor, og kan likeledes leveres i spesielle mål. Samtidig har AIR-TECH II de samme flotte egenskapene som AIRSLIM, og er med sine vakre, rene linjer og overflate i rustfritt stål er den en pryd for ethvert kjøkken.

CENTRAL 787 er den litt rimeligere løsningen, og tilsvarer spesifikasjonsmessig CENTRAL GEMINI III.

 

AIRSLIM – stillegående og effektiv

 

Som et alternativ til AIRGRIP finner du AIRSLIM – en skapintegrert hette med en slank og diskré profil. AIRSLIM fra Thermex utmerker seg spesielt ved et fleksibelt design, og kan leveres i spesialmål dersom ditt kjøkken ikke oppfyller standardmålene.

Med AIRSLIM får du mye hette for pengene. Dette er et kvalitetsprodukt som du kan ha glede av i mange år. Thermex AIRSLIM kan blant annet skilte med et fullt justerbart spjeld med en Belimo spjeldmotor, dobbeltvirkende potensialfri reléutgang, og innvendige deler bestående av elektronikk av industrikvalitet. Hetten er enkel å betjene ved hjelp av Soft Touch-knapper på fronten, og lyser opp platetoppen med energieffektive LED-spotter.

SENTRAL PLAN 252 og CENTRAL GEMINI III

 

Blant de skapintegrerte hettene med tilkobling til sentralventilasjon med fellesavtrekk er også CENTRAL PLAN 252 og CENTRAL GEMINI III verdt å nevne. Både CENTRAL PLAN 252 og CENTRAL GEMINI III kjennetegnes av en vakker og slank profil, lavt støynivå og priser som de fleste har råd til.

Men i motsetning til CENTRAL GEMINI III er CENTRAL PLAN 252 utstyrt med et patentbeskyttet justeringsspjeld som enkelt betjenes med en enkelt knapp og en 60-minutters timerfunksjon. CENTRAL GEMINI III må regnes som den absolutt billigste hetten for sentralventilasjon, med virkelig god valuta for pengene.