SAFEMEX

 

UNNGÅ BRANN I på komfyren

Enkel og rask installasjon

Batteridrevet sensorenhet med 5-6 års batterilevetid. 2-veis trådløs forbindelse mellom sensoren og strømstyringsenheten.


I SAFEMEX KOMFURVAGT kobles en strømstyringsenhet til koketoppens strømforsyning. Den batteridrevne sensoren er enkel og rask å installere ved hjelp av en tape på veggen eller undersiden av en hette.


SAFEMEX KOMFURVAGT oppdager automatisk overoppheting på koketoppen, gryter, panner og slår av strømmen til koketoppen dersom temperaturen ikke senkes eller alarmen kvitteres. Den er klar til bruk umiddelbart etter installasjon takket være den pålitelige og testede trådløse tilkoblingen.

Lett å bruke​

Helautomatisk matlagings sikkerhet, brukeren krever ingen aktivitet. En alarm kan deaktiveres ved å trykke på en knapp. Kompatibel med de fleste husholdnings induksjons-, keramiske og jernplatekomfyrer med både 1-, 2- og 3-fase komfyrkabler. Justerbar alarmgrense for ulike installasjonshøyder.

SAFEMEX KOMFURVAGT overvåker driften automatisk for feilsikker operasjon. Komfyrens automatiske lås aktiveres hvis sensorenheten fjernes fra dens posisjon eller batteriene er tomme.

Slår seg av automatisk

Valgfri timerfunksjon. Når SAFEMEX KOMFURVAGT oppdager at koketoppen er slått på, kan den starte en innebygd timer (nedtelling). Når tallet er talt ned, slås koketoppen av. For å starte timeren på nytt, trykk mann en gang på kontrollknappen.

Markedets smarteste brannsikring​

- den eneste løsningen som kan forhindre brann ved automatisk å slå av komfyren ved overoppheting