Unik

 

Du kan få din nye THERMEX hette akkurat slik du vil.

Det er bare en som deg i hele verden. Du kan også få en unik kjøkkenvifte i THERMEX kvalitet...

Alle kjøkken er personlige og unike. Derfor krever de også hver en unik løsning når det gjelder luftforbedring og avtrekk. Hos THERMEX får du nesten 100 forskjellige modeller å velge mellom.

THERMEX dekker alle stiler og behov med innvendig, brukervennlig funksjonalitet, vakre overflater og gjennomtenkte detaljer.

Alle med et hav av personlige muligheter på alle nivåer

– design, farger, størrelser, materialer, automatikk, driftsfasiliteter... you name it.

Vil du ha mer enn det, er du velkommen til å la fantasien løpe løpsk og få dine egne ideer forvandlet til et spesielt skop i THERMEX kvalitet.

Har du spesielle behov?

 

Kanskje du har noen helt spesielle behov. Kanskje du vil ha noe som ingen andre har. Kanskje du bare vil "tenke helt utenfor boksen" og glemme alt om tradisjoner. Uansett kan du skreddersy din originale og personlige THERMEX kjøkkenvifte.

Du slår linjene – THERMEX bygger din personlige hette

 

Når du begynner å designe din eget hette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en allerede eksisterende innsats som er energimerket. THERMEX har mange forskjellige innsatser, som du kan designe din eget hette utenom.

Se det selv. Visualiser ideene dine i en skisse, spesifiser mål, materialvalg, farger og kjøkkenplassering... og ta så hele oplægget med til THERMEX forhandleren din, som står klar til å bidra med tips, ideer og gode råd. Besøk også www.thermex.no som gir ytterligere inspirasjon til luftenforandringen på kjøkkenet ditt.

Design

Mange utforminger - mange muligheter...​

Ingen kjøkkenhette er for stort eller lite for oss å håndtere. THERMEX bygger ditt design i størrelser opp til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden. Men spør likevel om du vil ha noe større enn det – så finner vi en løsning, evt. med mindre modifikasjoner.

Når du begynner å designe din egen kjøkkenvifte, er det viktig at du tar utgangspunkt i en allerede eksisterende innsats, som allerede er energimerket. THERMEX har mange forskjellige innsatser i forskjellige størrelser og med forskjellige spesifikasjoner, akkurat som de er tilgjengelige med både interne og eksterne motorer. Det er disse innsatsene du kan designe din egen hette rundt. Du finner de forskjellige innsatsene i Yellow Line katalogen. Vår salgsavdeling gir gjerne råd om valg av innsats.

 

Spesielle farger​

Hos THERMEX kan du få det nesten som du vil – her kan du velge akkurat den overflaten du ønsker. Fra rustfritt stål – børstet eller polert – til vakre lakker i mer enn 200 forskjellige farger. Ønsker du en fargematch med kjøkkenskapene dine, ja, vi kan også gjøre dette. Alt vi trenger er en RAL kode.