Takintegrert kjøkkenvifte

Thermex takintegrert hette – effektiv og diskret

 

Takintegrerte hetter – effektiv og diskret 

 

En velfungerende kjøkkenvifte eller hette er et must på ethvert moderne kjøkken. Hettens jobb er å fange opp fett- og sotpartikler fra matlagingen, og dermed forhindre vond lukt i hjemmet samt unødvendig skitt på vegger og skap på kjøkkenet ditt.

Selv om du har vinduer på kjøkkenet er det tvilsomt om du kan få al mat osen ut bare ved å åpne disse og lage trekk. Og dette er langt fra optimal i de kalde vintermånedene.

Står du dermed overfor å måtte bygge nytt kjøkken eller pusse opp det eksisterende, er det lurt å vurdere avtrekkshetten på forhånd. I denne anledning bør du vurdere hvilken type hette du foretrekker – og hvilken modell som passer best til din innredning.

Det finnes flere forskjellige typer hetter, som hver har sine fordeler. Hvilken viftemodell du bør velge avhenger helt av dine preferanser og utformingen av kjøkkenet ditt.

 

Finn en integrert hette som passer til kjøkkenet ditt

 

Det har aldri vært enklere å finne en vakker og stilig avtrekkshette som enkelt kan passe inn i et lekkert designerkjøkken på lik linje med de andre elementene. Hvor kjøkkenviften tidligere nærmest var et nødvendig onde på grunn av den klønete utformingen og den infernalske støyen, vil ikke dagens hetter gjøre noe stort ut av seg selv.

Du kan for eksempel velge en avtrekkshette som er integrert i taket, bordet eller skapet over koketoppen din. En integrert hette vil være praktisk talt usynlig for det blotte øye. Og denne hette modellen er også ganske stillegående.

Når du velger en integrert avtrekkshette sparer du også plass på kjøkkenet. Du trenger ikke ha en stor, støyende metalhette hengende i hodehøyde over komfyren. Moderne avtrekkshetter er utstyrt med en sugekraft som gjør at de enkelt kan monteres i takhøyde og likevel fanger opp det aller meste av maten når du lager mat.

Velg en takintegrert hette for optimal utnyttelse av plassen

 

Dersom du ikke ønsker overskap montert over komfyren din, og derfor ikke er på markedet for en skapintegrert hette, kan du velge en takintegrert hette i stedet. Denne typen hetter monteres i taket og kan kobles til avtrekkssystemet i hjemmet ditt, eller du kan velge en modell med resirkulasjonsfilter.

Thermex var de første på markedet med takintegrerte avtrekkshetter – et innovativt produkt med like stor vekt på estetikk og funksjonalitet. Målet var å lage en løsning som var effektiv og plassbesparende på samme tid. Og dette må sies å ha lyktes over all forventning.

En takintegrert hette fra Thermex er praktisk talt usynlig for det blotte øye. Den diskrete platen, som dekker selve hetten, går i ett med taket. Hetten avsløres faktisk bare av de tre-fire lyspunktene som er på når kjøkken viften er på. Du får dermed en estetisk løsning som gir lys og luft på kjøkkenet ditt når du velger en takintegrert avtrekkshette.

Diverse takintegrerte hetter fra Thermex

 

Thermex har tre takintegrerte hette modeller. I Yellowline-serien snakker vi om modellene PASSAT og deretter de to NEWCASTLE-variantene MAXI og MEDIO, og i Blueline-serien finner du METZ MAXI og METZ MEDIO. Felles for alle modellene er at de hver er utstyrt med kraftige motorer, som sørger for at al matos effektivt suges ut av kjøkkenet når du lager mat.

De takintegrerte hette modellene kan styres med fjernkontroll, noe som gjør arbeidet mye enklere. Den medfølgende fjernkontrollen har lang rekkevidde og kan styre både lys og sugekraft.

Smart kontroll av din takintegrerte hette

 

PASSAT'en leveres såvel som NEWCASTLE og METZ modellene, i tillegg til fjernkontrollen, med det patenterte Thermex voicelink-systemet som lar deg styre avtrekkshetten ved å bruke stemmen din. Du trenger med andre ord ikke strekke deg etter fjernkontrollen mens du har hendene fulle på kjøkkenet, noe som er en stor fordel.

Du har imidlertid også muligheten til å styre Thermex-hetten din ved hjelp av en Thermex app'en som kan installeres på en smarttelefon eller nettbrett. Hetten er utstyrt med Wi-Fi-tilkobling, slik at du enkelt og raskt kan sjekke hetten via enheten din.

Dette gir deg muligheten til for eksempel å styre sugekraften via appen din – en nyttig løsning dersom du er i et annet rom og dermed utenfor hørevidde eller rekkevidde til fjernkontrollen. Du kan også sjekke ventilatorens filtertilstand, og dermed få et bilde av når det er på tide å rengjøre eller skifte filter.

Thermex-appen er gratis og kan lastes ned fra både App Store og Google Play. Du har også muligheten til å integrere Thermex-hetten din i Google Assistant-familien, slik at du kan slå panseret av og på fra alle rom via hjemmets Google Assistant.

 

Thermex METZ – en ny klassiker

 

Blant de takintegrerte modellene må METZ sies å være det ultimate flaggskipet. METZ takintegrert hette, med sitt elegante frontpanel, er et meget godt valg for en raffinert hette som kan matche innredningen til selv det mest stilige designerkjøkken.

Thermex METZ kan presentere en eksepsjonelt høy effektivitet når det gjelder både sugekapasitet og fettfiltrering. Den vakre glassplaten er enkel å rengjøre, og de innebygde spotlightene har lang levetid.

Montering av takintegrert hette 

 

Når du kjøper en takintegrert hette, må du være klar over at montering og installasjon skal utføres av en utdannet tekniker i henhold til anvisninger fra Thermex og gjeldende lovverk.

Du må derfor ut og få tak i en tekniker når du skal sette opp din Thermex PASSAT, METZ eller NEWCASTLE avtrekkshette. Den gode nyheten er at disse hette modellene er så enkle å installere at det kun trengs én person for oppgaven.

Thermex kjøkken hette modellene PASSAT og NEWCASTLE kan kjøpes på nett så vel som fra fysiske forhandlere. Ønsker du en METZ-hette fra Thermex sin Blueline-serie må du få tak i en fysisk forhandler, da denne serien ikke selges på nett.