Thermex - siden 1958

Thermex designer og utvikler avtrekkshetter og kjøkkenvifter og har i over 60 år levert løsninger til både det private og næringslivet. Vi har Norges beste utvalg av hetter og kjøkkenvifter og har produktene våre utstilt hos kjøkken- og hvitevareforhandlere over hele Norge.

Thermex har hovedkontor I Danmark i Hjørring, hvor det er sjø på alle kanter, stor takhøyde og rikelig med frisk luft. Det er inspirert av disse rammeverkene at vi designer og utvikler produktene våre.

I tillegg til hovedkontoret i Hjørring, har Thermex avdelinger i Rødovre, Norge, Sverige, Finland og Spania.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss

Kontakt oss​

Vi ser frem til å høre fra deg

Våre dyktige medarbeidere står klare ved telefonene hver dag fra mandag til torsdag fra kl 8.00-16.00 og fredag ​​fra 8.00-15.30. Du er velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål eller mangler inspirasjon til å kjøpe ditt neste THERMEX-produkt.

Du er også alltid velkommen til å sende oss en epost, som vi svarer så fort som mulig.

Vi ber alle som ønsker å sende en uoppfordret søknad om å sende den til job@thermex.dk. Søknader sendt på annen måte vil ikke bli vurdert, men vil bli slettet uten varsel. Vi vil lagre søknader og materiale sendt til job@thermex.dk i seks måneder, hvoretter det slettes automatisk.