Winemex

 

GJØR DINE GODE VIN BEDRE MED ET VINSKAP

Når du elsker å nyte et godt glass vin​

– og den koselige atmosfæren med familie og venner – de nydelige dråpene fortjener at du tar godt vare på dem med riktig oppbevaring. Spesielt når du har valgt å unne deg noe bedre enn de populære merkene Tilbud og Ad libitum!

Mange gode viner blir enda bedre med tiden, og derfor er det enda mer å glede seg til når du passer på dem i et Thermex vinkjøleskap. Her får du alle fordelene som fra vinkjelleren til rett ved hånden i hjemmets stue

wmode=transparent&enablejsapi=1&rel=0&autoplay=1&mute=1&loop=1" title="YouTube video player" frameborder="0" clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

En ideell, konstant temperatur – for eksempel 12˚C-14˚C for rødvin – både når vinen snart skal drikkes og når den lagres over lengre tid.

Riktig luftfuktighet – mellom 50 og 70 % – slik at korken forblir perfekt og etiketten ikke skades.

Renset luft – slik at smaken på vinen ikke påvirkes av uønsket lukt.

UV-beskyttelse i døren – slik at solstrålene ikke skader vinsamlingen din.

Vinskap til innebyggning eller frittstående

 

I løpet av forrige århundre ble det gjort store fremskritt i forbindelse med design av kjøkken. Blant de helt store i sitt slag finner vi de elektrisk drevne kjøleskapene, oppvaskmaskinene, komfyrene og hettene, som gjør matlagingen til en noe enklere, renere og mer hygienisk affære.

Siden har det kommet flere nyvinninger til som kanskje ikke har betydd nær så mye i forhold til befolkningens generelle levestandard, men som har bidratt til å gjøre hverdagen mer spennende. I den avdelingen finner vi for eksempel vinskapet – en smart enhet for kjenneren som vil oppbevare de dyre og smakfulle dråpene under optimale forhold.

WINEMEX – vinoppbevaringsskap av topp kvalitet

 

Er du på jakt etter vinskap av topp kvalitet kan du alltids sjekke Thermex sitt store sortiment. Thermex er eksperter på alt relatert til kjøleteknologi og ventilasjon i private hjem. Selv om Thermex først og fremst har markert seg innen utvikling, design og produksjon av hetter, er det også andre spennende produkter i katalogen – for eksempel spesialskap for vin.

Thermex sin produktgruppe for vinskap og vinoppbevaringsskap heter WINEMEX, og inneholder et bredt spekter av spennende produkter. Sortimentet inkluderer innebygde vinskap samt frittstående modeller, i mange forskjellige størrelser og design. Du vil garantert kunne finne et vinskap som matcher dine behov i WINEMEX katalogen.

Hvorfor kjøpe et vineskap?​

Kanskje du synes at et vinskap høres ut som den rene luksus, og det er det sannsynligvis. Men setter du pris på et godt glass vin, og kanskje til og med handler stort når favoritten din er på tilbud, lønner det seg faktisk å investere i oppbevaring av flaskene dine.

Det er ikke helt uviktig hvordan du oppbevarer vin. Dessverre er ikke alle klar over dette faktum. Mange plasserer rett og slett flaskene i et vinstativ i stua og lar dem stå der år etter år.

Hvis du tilhører denne gruppen, ikke bli overrasket om den fine italienske vinen du har lagret til en spesiell anledning smaker som en blanding av eddik og saftevann når du begynner å drikke den. Flasken og dermed proppen har mest sannsynlig vært utsatt for både svingende temperaturer og luftfuktighet samt mye sollys. Og er det noe vin ikke liker, så er det nettopp kombinasjonen av disse tre faktorene.

En annen fordel med å investere i et vinoppbevaringsskap er at du alltid kan være sikker på at vinflaskene dine holder riktig temperatur. Det er en misforståelse at rødvin skal serveres lunken, mens rosé og hvitvin må være nesten iskald.

Alle typer vin fortjener å bli servert ved akkurat riktig temperatur. Og med et vinskap vil flaskene dine alltid ha riktig temperatur.

KJØLESONER SOM PASSER
VINEN PERFEKT

 

Et vinskap kan brukes til alle typer vin. Ved å velge for eksempel et skap med to kjølesoner og separate dører kan du sikre konstant temperatur og luftfuktighet i begge rom. Kjølesonene har hver sine innstillinger, slik at du kan lagre ulike typer vin, eller ha drikkeklar vin i den ene sonen og langtidslagring i den andre.

PÅ RIKTIG HYLLE​

 

Vinflasker oppbevares best på siden slik at væsken inne i flasken holder korken fuktig. Den horisontale oppbevaringen sparer også plass. Åpne flasker oppbevares vertikalt for å hindre søl, da de fleste korker ikke er helt lufttette.

Uttrekkbare hyller er både praktiske og fordelaktige. Trehyller er bedre til å dempe vibrasjoner enn metallhyller.

WINEMEX – vinoppbevaringsskap av topp kvalitet

 

Er du på jakt etter vinskap av topp kvalitet kan du alltids sjekke Thermex sitt store sortiment. Thermex er eksperter på alt relatert til kjøleteknologi og ventilasjon i private hjem. Selv om Thermex først og fremst har markert seg innen utvikling, design og produksjon av hetter, er det også andre spennende produkter i katalogen – for eksempel spesialskap for vin.

Thermex sin produktgruppe for vinkjøleskap og vinoppbevaringsskap heter WINEMEX, og inneholder et bredt spekter av spennende produkter. Sortimentet inkluderer innebygde vinskap samt frittstående modeller, i mange forskjellige størrelser og design. Du vil garantert kunne finne et vinskap som matcher dine behov i WINEMEX katalogen.