GJØR DINE GODE VIN BEDRE MED ET VINSKAP

 

Winemex

Når du elsker å nyte et godt glass vin​

– og den koselige atmosfæren med familie og venner – de nydelige dråpene fortjener at du tar godt vare på dem med riktig oppbevaring. Spesielt når du har valgt å unne deg noe bedre enn de populære merkene Tilbud og Ad libitum!

Mange gode viner blir enda bedre med tiden, og derfor er det enda mer å glede seg til når du passer på dem i et Thermex vinkjøleskap. Her får du alle fordelene som fra vinkjelleren til rett ved hånden i hjemmets stue

wmode=transparent&enablejsapi=1&rel=0&autoplay=1&mute=1&loop=1" title="YouTube video player" frameborder="0" clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

En ideell, konstant temperatur – for eksempel 12˚C-14˚C for rødvin – både når vinen snart skal drikkes og når den lagres over lengre tid.

Riktig luftfuktighet – mellom 50 og 70 % – slik at korken forblir perfekt og etiketten ikke skades.

Renset luft – slik at smaken på vinen ikke påvirkes av uønsket lukt.

UV-beskyttelse i døren – slik at solstrålene ikke skader vinsamlingen din.

Vinskap til innebyggning eller frittstående

 

I løpet av forrige århundre ble det gjort store fremskritt i forbindelse med design av kjøkken. Blant de helt store i sitt slag finner vi de elektrisk drevne kjøleskapene, oppvaskmaskinene, komfyrene og hettene, som gjør matlagingen til en noe enklere, renere og mer hygienisk affære.

Siden har det kommet flere nyvinninger til som kanskje ikke har betydd nær så mye i forhold til befolkningens generelle levestandard, men som har bidratt til å gjøre hverdagen mer spennende. I den avdelingen finner vi for eksempel vinskapet – en smart enhet for kjenneren som vil oppbevare de dyre og smakfulle dråpene under optimale forhold.

WINEMEX – vinoppbevaringsskap av topp kvalitet

 

Er du på jakt etter vinskap av topp kvalitet kan du alltids sjekke Thermex sitt store sortiment. Thermex er eksperter på alt relatert til kjøleteknologi og ventilasjon i private hjem. Selv om Thermex først og fremst har markert seg innen utvikling, design og produksjon av hetter, er det også andre spennende produkter i katalogen – for eksempel spesialskap for vin.

Thermex sin produktgruppe for vinskap og vinoppbevaringsskap heter WINEMEX, og inneholder et bredt spekter av spennende produkter. Sortimentet inkluderer innebygde vinskap samt frittstående modeller, i mange forskjellige størrelser og design. Du vil garantert kunne finne et vinskap som matcher dine behov i WINEMEX katalogen.

Hvorfor kjøpe et vineskap?​

 

Kanskje du synes at et vinskap høres ut som den rene luksus, og det er det sannsynligvis. Men setter du pris på et godt glass vin, og kanskje til og med handler stort når favoritten din er på tilbud, lønner det seg faktisk å investere i oppbevaring av flaskene dine.

Det er ikke helt uviktig hvordan du oppbevarer vin. Dessverre er ikke alle klar over dette faktum. Mange plasserer rett og slett flaskene i et vinstativ i stua og lar dem stå der år etter år.

Hvis du tilhører denne gruppen, ikke bli overrasket om den fine italienske vinen du har lagret til en spesiell anledning smaker som en blanding av eddik og saftevann når du begynner å drikke den. Flasken og dermed proppen har mest sannsynlig vært utsatt for både svingende temperaturer og luftfuktighet samt mye sollys. Og er det noe vin ikke liker, så er det nettopp kombinasjonen av disse tre faktorene.

En annen fordel med å investere i et vinoppbevaringsskap er at du alltid kan være sikker på at vinflaskene dine holder riktig temperatur. Det er en misforståelse at rødvin skal serveres lunken, mens rosé og hvitvin må være nesten iskald.

Alle typer vin fortjener å bli servert ved akkurat riktig temperatur. Og med et vinskap vil flaskene dine alltid ha riktig temperatur.

KJØLESONER SOM PASSER
VINEN PERFEKT

 

Et vinskap kan brukes til alle typer vin. Ved å velge for eksempel et skap med to kjølesoner og separate dører kan du sikre konstant temperatur og luftfuktighet i begge rom. Kjølesonene har hver sine innstillinger, slik at du kan lagre ulike typer vin, eller ha drikkeklar vin i den ene sonen og langtidslagring i den andre.

PÅ RIKTIG HYLLE​

 

Vinflasker oppbevares best på siden slik at væsken inne i flasken holder korken fuktig. Den horisontale oppbevaringen sparer også plass. Åpne flasker oppbevares vertikalt for å hindre søl, da de fleste korker ikke er helt lufttette.

Uttrekkbare hyller er både praktiske og fordelaktige. Trehyller er bedre til å dempe vibrasjoner enn metallhyller.

WINEMEX – vinoppbevaringsskap av topp kvalitet

 

Er du på jakt etter vinskap av topp kvalitet kan du alltids sjekke Thermex sitt store sortiment. Thermex er eksperter på alt relatert til kjøleteknologi og ventilasjon i private hjem. Selv om Thermex først og fremst har markert seg innen utvikling, design og produksjon av hetter, er det også andre spennende produkter i katalogen – for eksempel spesialskap for vin.

Thermex sin produktgruppe for vinkjøleskap og vinoppbevaringsskap heter WINEMEX, og inneholder et bredt spekter av spennende produkter. Sortimentet inkluderer innebygde vinskap samt frittstående modeller, i mange forskjellige størrelser og design. Du vil garantert kunne finne et vinskap som matcher dine behov i WINEMEX katalogen.

Velg et innebygd eller frittstående vinskap fra Thermex

 

Når du står overfor å måtte velge vinkjøleskap, må du først og fremst ta stilling til om dette skal integreres på linje med andre hvitevarer, som oppvaskmaskinen din, eller om det skal være en frittstående modell. Det er fordeler og ulemper med begge løsningene, og ditt valg av vinoppbevaringsskap avhenger helt av dine ønsker og utformingen av kjøkkenet ditt.

I den absolutt rimeligste og minimalistiske enden av skalaen finner vi WINEMEX 7, som er den perfekte løsningen for det lille kjøkkenet. WINEMEX 7 kan leveres både som innbyggingsmodell og som frittstående vinkjøleskap, og tar med sine små 89 x 15 centimeter ikke mye plass.

WINEMEX 7 er helt ideell hvis du ønsker å lagre opptil syv flasker ved riktig temperatur. Og siden dette smarte vinskapet kan bygges inn i kjøkkenskapet ditt, vil det ikke ta opp unødvendig gulvplass.

En annen kandidat for smart vinlagring er det innebygde vinkjøleskapet WINEMEX 24, som er designet for å bygges inn i et overskap akkurat som en mikrobølgeovn – og det tar faktisk like mye plass som en. Dette vinskapet er bredere enn det er høyt, og kan romme opptil 24 flasker uten å ta mye plass. Og ønsker du et vinkjøleskap med et større antall, kan du velge WINEMEX 26, som egner seg for integrering i skap designet for innbyggings ovner.

Har du plass til et frittstående vinkjøleskap og ønsker å oppbevare et stort antall flasker, kan den vakre og estetiske WINEMEX 93 være noe for deg. Som navnet tilsier, rommer dette vinoppbevaringsskapet opptil 93 flasker, og er utstyrt med to separate temperatursoner. Dette betyr at du kan sette den til én temperatur for hvitvinene dine, og en annen for de røde vinene. Og det vakre designet og den stillegående motoren gjør at du enkelt kan ha skapet stående i stua, da det vil passe fint inn i din øvrige innretning.

WINEMEX BLUE – de eksklusive modellene

 

Akurat som det gjelder Thermex' utvalg av hetter, er utvalget av vinskap delt inn i to forskjellige produktlinjer. I Blueline-katalogen finner du absolutt toppmodeller, som kun kan bestilles fra autoriserte forhandlere.

Du kan for eksempel velge den superraffinerte WINEMEX BLUE 145, som er Thermex sitt flaggskip innen vinlagring. WINEMEX BLUE 145 kan skilte med blant annet ni uttrekkbare hyller i bærekraftig bøketre, en stillegående kompressor som gjør skapet nesten lydløst, og en elegant skråstilt utstillingshylle for vinene du vil vise frem litt ekstra.

Med sin høyde på 174 centimeter er WINEMEX BLUE 145 et vakkert og imponerende skap i vakkert og stilig design og med god plass til alle dine viner. Det elektroniske kontrollpanelet gir deg god oversikt over temperaturen i vinkjøleskapet ditt, og et aktivt kullfilter i ventilasjonssystemet sørger for et balansert og luktfritt inneklima i skapet. Og så har du også muligheten til å oppbevare vinglassene dine i det romslige skapet, slik at de er klare for servering av vinen.

Du kan enkelt velge å installere din WINEMEX BLUE 145 i et område av huset som ikke er oppvarmet, for eksempel garasjen. Den tilhørende kompressoren kan både kjøle ned og varme opp, slik at du ikke trenger å frykte kuldegrader i vinkjøleskapet ditt.