Skapintegrert serie

 

For best mulig utnyttelse av plassen

Velg en skapintegrert hette for best mulig utnyttelse av plassen

 

I dag er så godt som alle moderne norske kjøkkener utstyrt med effektive kjøkkenvifter eller hetter, som sørger for at for eksempel damp og stekeos blir sugd ut av hjemmet før det kan sette seg på vegger, klær og møbler. Med en god avtrekkshette kan du beskytte deg mot fett og smuss på vegger og andre overflater på kjøkkenet ditt, akkurat som du slipper å hele tiden lufte ut under matlagingen.

Tidligere måtte man leve med hetter som for det første bråket ganske mye, og for det andre tok utrolig mye plass over komfyren. De tidene er forbi – i dag finnes  både stillegående og diskrete hetter som ikke kommer i veien for deg mens du lager mat.

Du kan også velge mellom flere ulike hette modeller som hver især passer til ulike kjøkkener. Har du kjøkken øy kan du for eksempel velge fritthengende eller bordintegrert avtrekkshette. Og er komfyren nær veggen kan du med fordel vurdere enten en takintegrert eller en skapintegrert avtrekkshette.

Hva er en skapintegrert hette?

 

En skapintegrert hette er en hette som kan bygges inn i skapet over koketoppen din. I mange norske kjøkken er skapet over platetoppen for eksempel brukt til krydderier for å spare på plassen på kjøkkenet.

Det kan godt være vanskelig å finne plass til en vegg- eller takmontert avtrekkshette type  dersom plassen over koketoppen tas opp av et overskap. Derfor er det en stor fordel at du har muligheten til å velge en skapintegrert avtrekkshette, som uten å ta for mye plass i skapet, kan utstyre kjøkkenet ditt med effektivt avtrekk av matos.

Skapintegrerte hetter fra Thermex – et trygt valg

 

I mange tiår har Thermex levert kjøkken til norske husholdninger med topp effektive avtrekkshetter i de beste kvalitets standarden. I Thermex sin store og velfylte produktkatalog vil du alltid kunne finne minst én hette som matcher dine ønsker og preferanser.

Thermex kan tilby hetter som passer til et kjøkken i alle størrelser og design. Således finner du hos Thermex fritthengende samt veggmonterte og integrerte hette modeller. Og er du på jakt etter en hette som kan bygges inn i skapet over komfyren, kan Thermex selvfølgelig også hjelpe.

Hetter fra Thermex er tilgjengelig i to forskjellige produktkataloger, nemlig Yellowline og Blueline serien. Produkter fra Yellowline kan bestilles på nett og i fysiske butikker, hvor Blueline produkter utelukkende selges fra butikker med utstilling av disse produkter.

SUPER STILLE – vakker og stillegående

 

I Thermex Yellowline serie finner vi SUPER SILENT skapintegrerte avtrekkshetter. SUPER SILENT  er spesielt kjent for sitt lave lydnivå, som på ingen måte avslører den sterke og effektive motoren i denne diskrete kjøkkenvifte.

Med SUPER SILENT hetten får du god valuta for pengene i form av en hette med lavt lydnivå som enkelt kan integreres i overskapet over komfyren din. Du kan være sikker på at en SUPER SILENT innebygde avtrekkshette kan holde kjøkkenet og resten av hjemmet fritt for stekeos og vond lukt fra matlaging.

SUPER SILENT kan skilte med tre sugehastigheter, enkel betjening fra det intuitive frontpanelet, og mulighet for balansert luftutveksling ved hjelp av den såkalte Trigger Link Module. Sistnevnte er Thermex sin patenterte løsning, som forteller ventilasjonssystemet ditt til å blåse mer frisk luft inn i huset. På denne måten opprettholdes en god balanse i forhold til utsugningen.

SUPER SILENT finnes i flere modeller med eller uten fjernkontroll, app kontroll eller stemmeaktivering. Og du velger selv om din SUPER SILENT avtrekkshette skal leveres med tilkobling for avtrekk eller innebygget filter for luft resirkulering.

AIRGRIP – vakker og futuristisk

 

Hvis din nye skaps integrerte avtrekksvifte skulle ønske å være litt annerledes, får du med AIRGRIP fra Thermex Yellowline serie, en ganske innovativ modell i et helt unikt design. Med AIRGRIP får du en innebygget avtrekkshette i skapet som kan være en del av kjøkkenets innredning på den vakreste måten.

I tillegg til den raffinerte estetikken kan AIRGRIP tilby rikelig med sugekraft, lavt strømforbruk og dermed en høy energieffektivitet. AIRGRIP er et virkelig godt kjøp for den klima- og økonomi bevisste forbrukeren som samtidig setter pris på spennende og ukonvensjonell design.

 

SLIM S4 PLUS – slank og effektiv

 

Blant de mer strømlinje formede hettene for montering i overskap finner vi SLIM S4 PLUS, som også finnes i Thermex produkt sortiment fra Yellowline. SLIM S4 PLUS kan tilby både et vakkert og raffinert design samt en formidabel sugekraft og mulighet for tilkobling til avtrekk ut.

SLIM S4 PLUS er tilgjengelig i hvitt og rustfritt stål. Du kan derfor velge hvilken av de flotte, slanke skapintegrerte avtrekkshette-modellene som passer best til akkurat ditt kjøkken.

METZ – enkelt og elegant

Er du på markedet for en skapintegrert avtrekkshette i minimalistisk design, som passer til enhver kjøkken nisje med overskap, kan det være lurt å ta en titt på METZ modellene i Thermex Blueline serie. METZ avtrekkshettene er tilgjengelig i MICRO- og MINI-variantene – begge designet i et vakkert og tidløst design, og med full avtrekks funksjonalitet.

 

METZs slanke design gjør den spesielt egnet for montering i skap over koketoppen. Det effektive kantsuget fjerner enkelt matos og den energisparende LED-belysningen gir de beste arbeidsforholdene for den travle kokken.

ALSACE – sterk og solid

Likeledes finner vi i Blueline serien ALSACE modellen, som kan sies å være seriens svar på en Bentley. ALSACE er utstyrt med en supersterk motor, som gir viften en fantastiske sugekraft. Alt skjult bak et eksklusivt og stilig design, som signaliserer styrke og kvalitet.

 

ALSACE er tilgjengelig både med aktivt filter for resirkulering og med tilkobling for avtrekk til utluft. Alt i alt en skapintegrert avtrekkshette som gir virkelig god valuta for pengene.