Benkintegrert hette

 

Thermex benkintegrert hette - enkelt og praktisk

Hvis du vil unngå lukt fra matos på kjøkkenet ditt og i andre rom i hjemmet

 

Hetten – eller panseret, som enheten også kalles – er ikke et nytt fenomen. Denne smarte enheten, som fjerner fett og partikler i forbindelse med matlaging, har vært en integrert del av nordmannens kjøkken siden en gang i forrige århundre.

En god avtrekkshette kan ved hjelp av sin innebygde motor sørge for at lukten fra matlagingen ikke blir liggende på vegger, gardiner og møbler i flere dager. Damp, stekeos og lignende suges effektivt vekk når panseret slås på. Dette gjør matlagingen mer behagelig, og hindrer samtidig oppbygging av skitt på kjøkkenvegger og fliser.

Tidligere var en avtrekkshette en stor støyende metal hette som ble plassert i hodehøyde over koketoppen. De dagene er heldigvis over da panseret hele tiden var i veien, og man nesten ikke kunne høre seg selv tenke på grunn av støyen derfra.

Moderne benk integrerte hetter er samtidig mer diskrete i utformingen og en del mer effektive. Det betyr at hetten ikke nødvendigvis må plasseres rett over komfyren, til ugunst for deg mens du lager mat. Du kan velge å ha din nye avtrekkshette integrert i taket, nederst i overskapet, eller til og med i bordet ved siden av platetoppene dine.

Benkintegrert hette fra Thermex – et trygt valg

 

Er du på markedet etter en benkintegrert avtrekkshette, og du vil være helt sikker på at den kan fungere effektivt i mange år, kan det være lurt å ta en titt på den danske avtrekkshetteprodusenten Thermex. Hos Thermex vil du alltid kunne finne hetter, her under benk integrerte hetter, i topp kvalitet.

I mer enn fem tiår har Thermex vært markedsleder innen hetter og kjøkken vifter. Allerede i 1965 lanserte Thermex sin første hette modell – og siden den gang har selskapets produkter utviklet seg eksplosivt.

Thermex er den dag i dag leveringsdyktig på både vegg- og takhengte hetter samt skap-, tak- og benkintegrerte modeller. Du finner også både hetter som kan kobles til boligens vetilasjonsanlegg, som hetter med utskiftbare kullfilter der dette ikke er et alternativ – og selvfølgelig også hetter som kan begge deler.

Uansett hvilke ønsker du har for et hette design, kan du finne det du leter etter i Thermex' solide sortiment. Dette teller to produktlinjer, nemlig Yellowline og Blueline.

Hetter i Yellowline-serien kan kjøpes både hos fysiske forhandlere og i nettbutikker, hvor Blueline-produktene kun kan kjøpes hos de fysiske forhandlerne. Ønsker du derfor et benk vifte av en av typene beskrevet nedenfor, bør du være oppmerksom på om du kan bestille det på nett eller om du trenger å finne en forhandler.

TYPHOON – enkelt og kompakt

 

Blant de mer populære platetopper med vifte i Yellowline-serien finner vi TYPHOON, som er en platetopp med innebygget benkintegrert hette. TYPHOON kan monteres på selv det minste kjøkkenet, og har mulighet for både tilkobling til avtrekk og resirkulering gjennom et effektivt filter.

TYPHOON kan skilte med et spesielt effektivt omfang og mange muligheter for tilkobling, uansett om du ønsker avtrekk til friluft eller om du kun har mulighet for resirkulering.

 

 

TORNADO – en fleksibel avansert løsning

 

Blue Limited, som er en del av Blueline-serien fra Thermex, kan tilby den eksklusive bordintegrerte avtrekkshetten TORNADO. I likhet med TYPHOON er denne hetten integrert i selve komfyren mellom de fire platetoppene, slik at den er nær handlingens midtpunkt.

Med TORNADO får du et toppprodukt når det gjelder sugekraft og kapasitet samt utnyttelse av plass. Et godt valg for den aktive kokken som ikke ønsker å gå på akkord med de høye kvalitetsstandardene.

LE MANS I – induksjonskomfyr med benkintegrert hette

 

Et annet Yellowline-produkt er LE MANS I, som er et godt valg for en solid og effektiv benkintegrert hette med virkelig god valuta for pengene.

LE MANS I har muligheten for å bruke et Plasmex(R)-filter som gir den mest effektive rensingen av luften ved resirkulering.

CYCLONE – den ultimate platetopp med vifte for integrering i benkplater

Likeledes i Thermex Blue Limited-serien finner vi CYCLONE. CYCLONE benkintegrert hette representerer høyeste kvalitet når det gjelder ytelse samt design og estetikk. I tillegg til funksjoner som Slow Cook-funksjonen og 9-trinns varmeregulering på hver kokeplate, får du med CYCLONE muligheten til en Bridge-funksjon, som gjør det mulig å koble sammen flere kokeplater for en utvidet kokesone.

CYCLONE er stas for kjennere, og kan anbefales for de som verdsetter sterk og slitesterkt design.