Fritthengende kjøkkenvifte

 

Berik kjøkkenet med en vakker fritthengende hette

Berik kjøkkenet med en vakker fritthengende hette

 

En effektiv avtrekkshette er et must i ethvert moderne kjøkken. Den dag i dag er praktisk talt alle nyere kjøkken utstyrt med en kjøkkenvifte eller en hette som kan absorbere damp, frityrolje og andre partikler fra matlagingen.

Med en velfungerende avtrekkshette unngår du vond lukt i hjemmet – og du slipper å ha matlukt hengende i hår og klær. En hette er mye mer effektivt enn et åpent vindu når det gjelder å fjerne matos fra hjemmet. Og selv om du har mulighet fort å lufte grundig ut, oppnår du likevel bedre komfort og et renere kjøkken med høykvalitets avtrekkshette.

Må din nåværende avtrekkshette skiftes, eller er du i ferd med å pusse opp kjøkkenet? Da bør du vurdere om du burde ha installert en mer moderne av denne typen.

En avtrekkshette er ikke nødvendigvis et stort og støyende apparat som stort sett kommer i veien når du skal lage mat. Nå og da kan du få smarte og diskrete hetter som både er stillegående og som samtidig kan skilte med høy sugekapasitet. Du trenger heller ikke ha hetten hengende på veggen, da du for eksempel kan velge mellom bordintegrerte, takintegrerte eller fritthengende hetter.

Hvorfor velge en fritthengende hette?

 

Kanskje du tenker at det er mer praktisk med en avtrekkshette som er fastmontert på veggen, eller kanskje diskret gjemt bort i taket. Men det kan faktisk være god grunn til å anskaffe en fritthengende hette i stedet for en av de andre hettemodellene.

Dersom din komfyr eller kokeplate ikke er plassert tett inntil veggen, men i stedet midt i rommet, får du ikke mye utbytte av en hette som enten er veggmontert eller integrert i et overskap. Du vil med andre ord ikke oppnå den beste sugeevnen hvis avtrekkshetten din henger på veggen og komfyren din er plassert på en kokeøy.

Hetten bør fortrinnsvis monteres nær kilden hvis den skal fungere optimalt. Derfor må din avtrekkshette enten være bordintegrert, takintegrert eller fritthengende. Dersom du ikke har mulighet til å implementere en bordintegrert hette, og det er for høyt under taket til at en takintegrert modell fungerer optimalt, er det derfor fornuftig å se på en av de flotte fritthengende hettene fra Thermex.

Thermex hetter – et trygt valg 

 

Thermex er blant de ledende produsentene av hetter, ikke bare i Danmark, men også internasjonalt. Hetter fra Thermex har alltid vært toppen av linjen både når det gjelder kapasitet og sugekraft samt design.

 

Når du kjøper en Thermex hette, uansett hvilken modell du velger, vil du være garantert et solid og funksjonelt produkt som er enkelt å bruke og som du kan ha glede av i mange år fremover. Thermex er en garantist for de høye kvalitets standardene, og leverer samtidig hetter i mange forskjellige utførelser. Hos Thermex kan du alltid finne en avtrekkshette som matcher dine behov og preferanser og som passer perfekt inn i kjøkkenet ditt.

Thermex er i stand til å levere hetter med god sugekraft, som kan kobles til både avtrekk til utendørs og resirkulering gjennom et effektivt kullfilter. Du får dermed muligheten til å installere en fullt funksjonell hette selv om du ikke har mulighet til å installere avtrekk når du kjøper en hette fra Thermex.

Thermex står bak to produktserier, nemlig Yellowline og Blueline. I begge seriene finner du hetter i topp kvalitet. Den eneste forskjellen er at produkter i Yellowline-serien kan kjøpes både på nett og i fysiske butikker, hvor Blueline-produkter utelukkende selges offline hos autoriserte forhandlere.

OXFORD – en elegant og rimelig løsning

 

I Thermex sin Yellowline-serie finner du blant andre deilige produkter den vakre og funksjonelle fritthengende avtrekkshetten OXFORD. Basen til OXFORD modellen er sirkulær og utstyrt med fire LED spotter. Både sokkel og oppheng er laget av rustfritt stål, for et vakkert og stilig utseende.

Den vakre OXFORD hetten passer inn i ethvert designerkjøkken. Hetten er enkel å bruke, og den attraktive overflaten er spesielt lett å rengjøre. Kokeøya din blir bare vakrere med en OXFORD hette fra Thermex.

 

GREEN AIR – stilig estetikk for kjøkkenet ditt

Likeledes finner vi i produktserien Yellowline fra Thermex GREEN AIR – en fritthengende hette med en meget særegen stil og sjarm. Med GREEN AIR modellen får du en hette som på ingen måte minner om en tradisjonell hette. Den sylinderformede hette vekker minner om en vakker designerlampe, og derfor passer akkurat denne modellen perfekt inn i det minimalistiske interiøret.

GREEN AIR er tilgjengelig i hvit eller svart, og begge modellene leveres med innebygd Plasmex(R)-filter. En virkelig god løsning dersom du ikke har mulighet til å sette opp avsug utendørs.

DERBY – det billigste alternativet

Hvis du er interessert i en mere pris vennlig hette, er den veldesignede og ukonvensjonelle DERBY hetten fra Yellowline serien akkurat tingen for deg. Med DERBY får du mye valuta for pengene i form av en skikkelig fin hette med en spennende buet profil.

DERBY kan fungere både med tilkobling til avtrekkskanal og med aktivt filter for resirkulering. Og din DERBY-hette gir kjøkkenet ditt et helt personlig preg.

 

 

LYON – uovertruffen effektivitet i et stramt design

Hvis du er til 100 % rene linjer, og samtidig ønsker en hette av topp kvalitet, kan det være lurt å sjekke ut den fritthengende hetten LYON. LYON tilhører Thermex sin Blueline-serie og tilhører den eksklusive delen av produktutvalget.

LYON kan presentere et vakkert og funksjonelt design med spesielt stor sugeflate og tilsvarende kapasitet. Smarthetten kan styres enten ved hjelp av en fjernkontroll eller  Thermex Appen, eller du kan tilføje hetten i hjemmets Google Assistant og styre den fra hvor som helst i hjemmet.