Strøm:230,00 V
Luftstrøm ved 0 Pa:50,00 m3/h
Lydtryk (ved 3 meter):36,00 dB(A)

THR100 med varmegjenvinning

Varenummer: 760.08.1000.2

Beskrivelse

Ventilation med varmegjenvinning sikrer et sunt inneklima

Ventilasjon i hjemmet er nødvendig for å unngå mugg, sopp og råte, samt å redusere mengden radongass. Et dårlig inneklima genererer tretthet, hodepine, kvalme og alvorlige luftveissykdommer. Ventilasjon bidrar til å oppnå et sunt inneklima for husets innbyggere.

Løsningen kan bestå av en vanlig vifte som bare trekker luften ut, eller et sentralt varmegjenvinningssystem. Det er ofte kostbart å anskaffe og installere, fordi ventiler må settes opp og rør må settes opp i hjemmet. Et godt og velfungerende alternativ er desentral ventilasjon med varmegjenvinning – en effektiv løsning for et bedre hjem med et sunt inneklima.

Bra for inneklimaet i alle rom

Thermex THR100 er egnet for det sekundære rommet i huset - inkludert et bad, soverom, kjellerrom og bod.

Thermex THR100 er en desentralisert varmegjenvinningsvifte som ventilerer hjemmet ditt 24 timer i døgnet. Thermex THR100 blåser vekselvis luften inn og ut gjennom en varmeveksler som absorberer varme på Thermex THR100 blåser vekselvis luften inn og ut gjennom en varmeveksler som absorberer varme ved avblåsing og avgir varme ved innløp. Dette resulterer i balansert ventilasjon i hjemmet ditt med et sunnere inneklima samtidig som du sparer penger for å varme opp erstatningsluften.

Thermex THR100 er utstyrt med støvfilter som plukker opp partikler fra utsiden, samt fuktighetssensor som selv regulerer sugestyrken avhengig av behovet.

Thermex THR100 styres med et lettbetjent trekk og kjede.


Spesielle egenskaper

  • Elegant design
  • Maks effektivitet 89%
  • IP45 tetthet klasse
  • Standard Ø 100 mm
  • Enkel installasjon - Plug n' Play

Produktspesifikasjoner


Velg variant

    Pris 9385,00 NOK