Strøm:230,00 V
Luftstrøm ved 0 Pa:43,00 m3/h
Lydtryk (ved 3 meter):35,00 dB(A)

Pluggit med varmegjenvinning

Varenummer: 760.34.2160.2

Beskrivelse

THERMEX Pluggit med varmegjenvinning – kompakt, kraftig og høy energi effektivitet

Ventilasjon i hjemmet er nødvendig for å unngå mugg, sopp og råte, samt å redusere mengden radongass. Et dårlig inneklima genererer tretthet, hodepine, kvalme og alvorlige luftveissykdommer. Ventilasjon bidrar til å oppnå et sunt inneklima for husets innbyggere.

Løsningen kan bestå av en vanlig vifte som bare trekker luften ut, eller et sentralt varmegjenvinningssystem. Det er ofte kostbart å skaffe og installere fordi ventiler må installeres og rør er installert i hjemmet. Et godt og velfungerende alternativ er desentral ventilasjon med varmegjenvinning – en effektiv løsning for et bedre hjem med et sunt inneklima.

Bra for inneklimaet i alle rom

Thermex Respiro er egnet for alle rom i huset for å sikre et godt og sunt inneklima. I tillegg kan installasjon av flere vifter i ett rom kobles til. Dette gjør at de kan danne et komplett ventilasjonssystem som er desentralisert installert. Dette betyr at du unngår å trekke kompliserte rør og kanaler om et konvensjonelt ventilasjonssystem.

Thermex Respiro med keramisk varmeveksler - elektronisk kontrollert komfort i elegant design

Thermex Respiro er en desentralisert vifte med varmegjenvinning som ventilerer hjemmet ditt effektivt 24/7. Thermex Respiro blåser vekselvis luften inn og ut gjennom en keramisk varmeveksler, som absorberer varme ved utløp og avgir varme ved innløp. Dette resulterer i balansert ventilasjon i hjemmet ditt med et sunnere inneklima samtidig som du sparer penger for å varme opp erstatningsluften.

Thermex Respiro er utstyrt med et støvfilter som plukker opp partikler fra utsiden. Thermex Respiro er også utstyrt med en fuktighetssensor, og regulerer sugestyrken i henhold til behovet.


Spesielle egenskaper

  • Lavt lydnivå
  • Maks 90% effektivitet
  • 4 hastigheter
  • Fuktighetssensor - hygrostat
  • IP22 tetthet klasse
  • Enkel installasjon

Produktspesifikasjoner


Velg variant

    Pris 15920,00 NOK