Konkurransebetingelser

 1. Deltakerne er kunder som har kjøpt og registrert en Thermex-kjøkkenvifte på www.thermex.no i perioden 1. september 2017 til 31. januar 2018.
 2. Konkurransearrangør er Thermex Scandinavia A/S, Farøvej 30, 9800 Hjørring, Danmark.
 3. Konkurransen avsluttes den 31. januar 2018
 4. Premien er en middag tilberedt av kokken Jesper Vollmer i vinnerens eget hjem. Råvarer og drikkevarer er inkludert. Premien kan ikke byttes i kontanter.
 5. Premieavgiften betales av Thermex Scandinavia A/S
 6. Konkurransen er åpen for alle personer i Danmark, Sverige, Norge og Finland, bortsett fra medarbeidere i virksomheter som eies av Thermex Scandinavia A/S.
 7. Vinneren kåres via loddtrekning blant alle deltakerne. Premien er en middag: Den 30. november 2017. Den 31. desember 2017. Den 31. januar 2018
 8. Hver deltaker må registrere alle kjøkkenviftene fra Thermex som vedkommende eier. Misbruk resulterer i diskvalifisering
 9. Vinneren kontaktes direkte og offentliggjøres på www.thermex.no umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.
 10. Thermex Scandinavia A/S forbeholder seg retten til å bytte ut premien med en annen av samme eller høyere verdi, ved problemer med den valgte premien. Bruk av falske personopplysninger resulterer idiskvalifikasjon.
 11. Vinneren gir Thermex Scandinavia A/S tillatelse til å bruke vedkommendes navn i forbindelse med annonseringen av vinnerne.